Sunday, April 10, 2011

Φύγε λίπος!!!

Κορίτσια; Ονειρευτήκατε το τέλειο σώμα; να σας κοιτάνε τα αγόρια και να σέρνονται από πίσω σας. Ουάουου


Οι περισσότεροι –κι ιδιαίτερα οι κοπέλες- όπως ξέρετε νοιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση και συγκεκριμένα για το σώμα τους, αφιερώνοντας πολύ χρόνο.

Γυναίκες!! Λένε κάποιοι.

Βασικά στην εφηβική ηλικία τα μυαλά παίρνουν φόρα… και αέρα.

Το λοιπόν , φίλες και φίλοι αν θέλετε ένα ωραίο και καλλίγραμμο σώμα που θα σας βοηθήσει να έχετε μια υγιή ζωή και να νοιώθετε ωραία όταν θα φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα, τότε θα πρέπει να βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα κάποια μικροπράγματα που θα κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.

Καταρχάς, μια σωστή διατροφή περιλαμβάνει πέντε (5) γεύματα:

πρωινό, ενδιάμεσο, μεσημεριανό, ενδιάμεσο, βραδινό.

Όταν κάνεις διατροφή πρέπει να κάνεις παράλληλα και γυμναστική έτσι ώστε να σφίγγει το σώμα και να χάνεις καλύτερα το περιττό λίπος.



1. ΝΕΡΟΟΟΟΟΟ…. Πρέπει να πίνουμε τουλάχιστο δύο λίτρα την μέρα κάπου στα 10 ποτήρια. Δεν πίνουμε μόνο όταν διψάμε, αλλά κάθε στιγμή : την ώρα του φαγητού, την ώρα που διαβάζετε κ.α πάντα να έχετε το μπουκαλάκι με το νερό σας. Θα σας βοηθήσει να έχετε ένας ωραίο ενυδατωμένο σώμα, να μην πεινάτε τόσο όσο συνηθίζετε ,να αποβάλει τα άχρηστα ούρα και βοηθάει στην καύση λίπους.

2. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!! Το πρωί ξυπνάμε με όρεξη και τρώμε ΠΑΝΤΑ το πρωινό μας, δεν το παραλείπουμε γιατί κατά την διάρκεια της μέρας θα φάτε το διπλάσιο. Πριν από το πρωινό είναι καλύτερα να πίνετε ένα με δύο ποτήρια νερό.

Μπορεί να περιλαμβάνει :

1 ποτήρι δημητριακά συγκεκριμένα με φυτικές ίνες (All brand, fitness) OXI σοκολατένια.

Ή Μια φέτα μαύρο ψωμί ,με μια φέτα τυρί , αγγουράκι και ντομάτα.



3. Πριν πάτε στο σχολείο , ας χαραμίσετε 2 λεπτά πριν φύγετες και φτιάξτε το σάντουιτς σας (μια φέτα τυρί ,μια φέτα γαλοπούλα ,ντομάτα, αγγουράκι) για να το φάτε το 1ο διάλειμμα και αν θέλετε πάρτε το χυμό σας ή το φρούτο σας για το 2ο διάλειμμα. Θα σας κρατήσουν μέχρι το μεσημεριανό.



4. Όταν σχολάτε , πάρτε τα πόδια σας και πηγαίνετε στο σπίτι σας, παρά να κουράζετε την μαμά σας να έρχεται με το αυτοκίνητο. (Χώρια ότι γλυτώνουμε από περιττές μετακινήσεις κι εκπομπες καυσαερίων.)

* Βοηθάει στο σώμα να καίγεται εύκολα το λίπος. ;)



5. Ώρα για μεσημεριανοοοοοοό. Χμμμ !!! Τι θα φάμε ;;;;;



• Όσπρια (το ¼ του πιάτου σας ) και το υπόλοιπο σαλάτα.

• Κοτόπουλο με σαλάτα και μια φέτα μαύρο ψωμί

• 2 ποτήρια μακαρόνια μια τομάτα τριφτή και λίγο τυρί τρίμμα

• 5-6 κουπέπια ,γιαούρτι και σαλάτα



Η σαλάτα πρέπει να είναι σε όλα τα γεύματα ,είναι χαμηλή σε θερμίδες, βοηθάει στο έντερο και να χορταίνεις .

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...

No comments:

Post a Comment